De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

HER wint voor de 7e keer Beste Opleider van Nederland

7 Keer op rij is het HER Opleidingen & Advies bv uit Amersfoort gelukt om gekozen te worden tot Beste Opleider van Nederland. Vanaf 2013 hebben wij het elk jaar voor elkaar gekregen om genomineerd en uitgeroepen te worden tot de beste te zijn in 2019. In de categorieën Arbo & Veiligheid, Inkoop & Logistiek en Productie Bouw & Techniek werd HER Opleidingen verkozen tot winnaar van Nederland.

HER wint voor de 7e keer Beste Opleider van Nederland

HER wint voor de 7e keer Beste Opleider van Nederland

 

Amersfoort – 10 januari 2020

Op vrijdagavond 9 januari 2020 werden in Postilion Hotels in Bunnik voor het 7e jaar de awards uitgereikt voor ‘Beste Opleider van Nederland 2019`. Opleidingsaanbieder Springest organiseerde samen met partner Postillion Hotels deze verkiezing. In totaal hebben ruim dan 20.000 deelnemers bij ruim 7.000 verschillende opleiders, door middel van een review, laten weten wat ze van de verschillende opleidingen en trainers vonden. Springest heeft inmiddels meer dan 100.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland in de afgelopen 7 jaar.


Beste van Nederland 2019

Van alle opleiders in Nederland hebben wij de hoofdprijs gewonnen van de categorieën en mogen wij ons een heel jaar lang de Beste Opleider van Nederland noemen. Meer dan 7000 opleiders doen jaarlijks mee met deze verkiezing.

De winnaar van de Beste opleider wordt bepaald op basis van ontvangen reviews van cursisten. Tijdens onze trainingen hebben wij cursisten gevraagd hun ervaring te delen, daaruit mocht HER Opleidingen de hoogste score van alle opleiders ontvangen in de verschillende categorieën opleidingen. HER Opleidingen was genomineerd in drie categorieën opleidingen en is drie maal tot winnaar verkozen in de categorieën.
Oscar & Jacqueline Ebbeling zijn bijzonder trots op het team. ‘”Wij hebben een hecht groep, en dit is nog steeds een waardevolle erkenning voor onze inzet in het afgelopen jaar. Ons streven blijft om de kwaliteit van onze trainingen hoog te houden en meer aandacht te krijgen voor de Veiligheid op de werkvloer. Voor het komende jaar zullen wij ons blijven inzetten om de bewustwording naar een groter podium te brengen en de veiligheid op de werkvloer te continueren of verbeteren.

De cursisten van HER Opleidingen beoordeelde de trainingen in de categorie Inkoop & Logistiek en Productie Bouw & Techniek met een gemiddeld cijfer van een 9,3. In de categorie Arbo & Veiligheid kreeg HER Opleidingen zelfs een waardering met een gemiddeld cijfer van 9,4.

Wij willen alle cursisten en relaties die op ons hebben gestemd hartelijk bedanken en zijn uiteraard enorm trots op dit resultaat

Beste opleiders in Arbo & Veiligheid

  1. HER Opleidingen & Advies BV 9,4
  2. Possible opleidingen 8,8
  3. Etop Arboacademie 8,8

Beste opleiders in Inkoop & Logistiek

  1. HER Opleidingen & Advies BV 9,3
  2. BLOM opleidingen 9,0

Beste opleiders in Productie, Techniek & Bouw

  1. HER Opleidingen & Advies BV 9,3
  2. Oveducon 8,8
  3. ROVC 8,8

Speciaal om dit te vieren hebben wij besloten om in het eerste kwartaal van 2020 met bijzondere acties te komen, bekijk hiervoor onze website (her-opleidingen.nl)

 

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven