Welke cursus dien ik nu te volgen?

Als je als werkgever of medewerker van personeelszaken opzoek bent naar een ‘geschikte’cursus, dan kom je via Google al snel bij tientallen ‘opleiders’ terecht verdeeld over het land. Bij het bekijken van alle websites kom je veel verschillende en bijzondere zaken tegen.

Hieronder ziet u duidelijk waarvoor moet kiezen als het gaat om een gekwalificeerde opleiding.

image

1 daagse cursus

Een 1 daagse training wordt gevolgd door personen die reeds zichtbare ervaring hebben of al eerder een training hebben uitgevoerd waarvoor een herhalingsplicht geldig is.

2 daagse cursus

Een 2 daagse training is van toepassing voor werknemers/gebruikers die nauwelijks of geen ervaring hebben in een voertuigbeheersing maar instaat zijn dit eenvoudig en goed te kunnen volbrengen. Personen die oa een rijbewijs hebben, hebben hierin een voorsprong.

3 of 4 daagse cursus

De 3 daagse training is uitsluitend voor personen die absoluut geen ervaring hebben in het besturen of beheersen van een voertuig. Echter deze personen gaan oa de heftruck stelsel matig gebruiken.

Competentie toetsing (1-uur certificering)

Personen die reeds voldoende ervaring hebben, danwel een “bijna” verlopen certificaat, kunnen via de competentie toetsing (1-uur certificering) in 1 uur getoetst en getest worden. Het grootste voordeel is dat uw werknemer niet hoeft te reizen naar onze trainingslocatie maar direct op zijn of haar eigen locatie beoordeeld wordt op de aanwezige kennis en vaardigheden. Direct na deze assessment is uw werknemer beschikbaar voor werk en heeft hierdoor nauwelijks verlet aan arbeidskosten.

Personen die als full time heftruck chauffeur willen gaan werken, doen er goed aan minimaal te kiezen voor een 3 daagse heftruck eventueel aangevuld met extra praktijkdagen. Hiermee vergroot de deelnemer de kwaliteit die tegenwoordig steeds meer vereist wordt.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven