De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Weer een succesvolle training heftruck

Vandaag samen met Guus van Karssen een zeer kwalitatieve #cursus verzorgd waarbij de deelnemers van verschillende bedrijven hebben aangeven het een geweldige en succesvolle cursus was.

 

Weer een succesvolle training heftruck

Weer een succesvolle training heftruck

Het was voornamelijk een herhaling waarbij duidelijk was dat men al de nodige ervaring had. Toch hebben we ze nieuwe dingen geleerd.

Zo zegt Alex (Rotterdam Rigging): “Vandaag les gehad in de combi hoogwerker/heftruck en ik heb het als een super dag ervaren ik dacht ooghoek god theorie maar het werdt 100% super enthousiast verteld en alles was goed duidelijk. Alles is langs gekomen van arbo,bpm’s,veilig bedienen van en hoe je alles moet doen. Kortom geweldige ervaring en de praktijk is gewoon vet eerst een goeie uitleg over de werking van en toen lekker gereden en veel gedaan op het parcours dikke 10 hierzo ik zou het iedereen aanraden ”

Een werknemer van fonq (Chris) zei het volgende: “Her heeft een top service geleverd! In een dag veel opgestoken over veiligheid en verantwoordelijkheid op de werkvloer. Het is dus meer dan alleen praktijk! Zou het zeker aanraden aan anderen!

Ook de deelnemers vanuit Stagefreaks hebben een super goed resultaat geboekt.

Daar wordt ik natuurlijk vrolijk van.

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven