De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Wéér een succesvolle VCA Cursus

Een volle dag leren, pauze en weer doorgaan, dat was het werk om succesvol een diploma VCA te verdienen. Niet alleen maar proefexamens afnemen, maar echt de stof behandelen. 20 werknemers van van Bekkum bouwbedrijf hebben hun diploma behaald.

Wéér een succesvolle VCA Cursus

Wéér een succesvolle VCA Cursus

Dit keer werd de cursus gegeven door onze topper Rene. De werknemers van bouwbedrijf van Bekkum werden in 2 dagen ontvangen bij HER Opleidingen in Amersfoort.

Op de eerste dag waren 10 werknemers met de basisveiligheid vca bezig en op de tweede dag waren 10 leidinggevende voor de VCA VOL.

De resultaten zijn fantastisch. Alle deelnemers van zowel de basis als VOL zijn allemaal geslaagd. Het laagste cijfer was 78% en de hoogste was zelfs 89%..

Van Bekkum is een traditioneel familiebedrijf. Sinds 1923 zijn we actief in de omgeving van Amersfoort. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de derde generatie: André van Bekkum. De kernwaarden van de familie zijn nog steeds terug te vinden in ons bedrijf: sociale betrokkenheid en het streven naar de hoogste kwaliteit met oog voor omgeving en samenleving.


Fantastische docent met de juiste skills
Super goede resultaten mede haalbaar door uitstekende begeleiding
Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven