De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Waarom First Aid International

Waarom First Aid International
In o.a. Engeland en Amerika is het volgen van Eerste Hulp onderwijs de normaalste zaak van de wereld. Bepaalde levensreddende handelingen moeten zijn aangeleerd voordat men bijvoorbeeld salaris kan ontvangen. Het Eerste Hulp onderwijs is, in tegenstelling tot in Nederland, veel verder ontwikkeld.

Door middel van de First Aid International™ cursussen aan te bieden, wilt Eerstehulpinternationaal.nl (concept van Vuurrood) samen met HER Opleidingen & Advies hier verbetering in aanbrengen. Wij zijn een officieel trainingscentra waarbij de volwaardige Eerste Hulp (EHBO) diploma’s behaald kunnen worden.

Wereldwijd
Het hoofdkantoor van First Aid International™ is gevestigd in de UK. First Aid International™ is een internationaal georiënteerd opleidingsprogramma en actief in vele landen. First Aid Network is de distributeur van de First Aid International™ producten voor de gehele Benelux. Vanuit het regiokantoor in Alphen aan den Rijn worden de instructeurs en trainingscentra ondersteund. Daarnaast verzorgt het regiokantoor de kwaliteitscontrole, examinering, distributie en certificering.

Al het lesmateriaal voldoet aan de Europese Reanimatie en Eerste Hulp Richtlijnen. De basismodule Eerste Hulp is gecertificeerd en erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad. Via het First Aid International examenbureau voldoet de module “Eerste Hulp aan Kinderen” met de extra NIKTA certificering aan de wettelijke eisen voor gastouders.

Het ministerie heeft het mogelijk gemaakt deze cursus gelijkwaardig te stellen aan het Eerste Hulp (EHBO) diploma van het Oranje Kruis. Daarnaast is een First Aid International™ cursus ook internationaal erkend en bekend. Nog een voordeel van deze cursus is de korte, intensieve, lesduur van 6 of 12 uur. Een First Aid International™ cursus kenmerkt zich door een zeer praktische benadering waarbij alleen de hoognodige theorie wordt aangeboden.

HER biedt samen met EHBO Internationaal verschillende FAI opleidingen aan, waaronder;

• Levensreddend handelen – Basis en Herhaling
• Eerste Hulp – Basis en Herhaling
• Levensreddend handelen kinderen – Basis en Herhaling
• Eerste Hulp aan kinderen – Basis en Herhaling (incl. Nikta certificering)
Wenst u meer informatie of heeft u vragen neemt u dan contact op met ons.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven