De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Veiligheidstrainingen Heftruck / Reachtruck

Opleiden binnen de logistiek sector vormt onze specialisatie. Heftruck en Reachtruck zijn veelvoorkomende arbeidsmiddelen op de werkvloer. Om er veilig mee om te kunnen gaan, heeft HER Opleidingen & Advies diversen soorten trainingen.

Bij HER Opleidingen weet je 1 ding zeker! Wij leren je meer en beter werken dan bij andere opleiders. Je wordt écht deskundig en hier leer je niet een rondje rijden, je leert alles wat een goede chauffeur dient te weten. Daarnaast zijn wij erkend door de richtlijn heftruck

Opleidingen van 1 dag tot een complete week. Doordat wij 100% streven naar kwaliteit, geven wij de kandidaten die voor een meerdaagse training zijn ingeschreven, de mogelijkheid om na het behalen van een negatief resultaat tegen een gereduceerd bedrag alsnog een positief resultaat te behalen. Natuurlijk verzorgen wij deze opleidingen op meerdere HER locaties maar uiteraard kunnen wij zeer scherpe voorstellen opmaken om de opleiding op uw bedrijfslocatie uit te voeren.

Welke voordelen levert het u als werkgever op?

  • Lage kosten. Vanaf € 125,00 p.p. (meer dan 6 deelnemers?, vraag naar de staffelkorting)
  • Officieel erkend certificaat. Als enige in NL een officieel conform Arbowet én Wegenverkeerswet.
  • Meerdere opleidingsmogelijkheden. U heeft keuze uit meerdere trainingen per dag!
  • ARBO en inspectie. U voldoet als werkgever direct aan de eisen van ARBO (art. 7.17c lid1) en inspectie SZW
  • Gratis toegang Lesmateriaal. Alle deelnemers ontvangen gratis ons digitale lesboek
  • Veiligheidsregister.nl. Elke uitgegeven certificaat wordt bijgeschreven in het veiligheidsregister.nl

Competentie? Voor wie is deze certificering geschikt?

Geschikt voor hercertificering of voor medewerkers met enige ervaring maar geen certificaat. Dit is op uw locatie al mogelijk vanaf 2 deelnemers. Wij komen langs op het bedrijf en nemen het examen af. Dit examen bestaat uit een theorie- (mondeling) en praktijkdeel en duurt in totaal slechts 1 uur per persoon.

Ook kunnen wij de deelnemers uitnodigen op onze trainingslocatie te Amersfoort. (Alleen in Amersfoort garanderen wij 100% doorgang en onze 2 en 3 daagse trainingen.

Na het afnemen van de toetsing zorgen wij voor een officieel Veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar. Zo bent u uw medewerkers slechts 1 uur kwijt uit het productieproces en bespaart ú enorm op verlet- en opleidingskosten!

  • Ook op uw eigen locatie. Al mogelijk vanaf 2 personen komen wij bij u langs
  • Combinatie toetsingen. Het combineren van certificeringen is mogelijk
  • Zeer hoog slagingspercentage. Door goede begeleiding en instructie actueel percentage 99%
  • Let op! Certificering is afhankelijk van de breedte van het voertuig. Breder dan 130 cm is uitsluitend o.b.v. in-company.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf?

Wilt u weten hoeveel ú kunt besparen op uw cursuskosten? Vraag dan snel uw geheel vrijblijvende offerte aan. U ontvangt de offerte binnen 2 werkdagen op uw e-mail adres. Even bellen kan uiteraard ook: 033-4506270


Middels een competentie meting (een half uur praktijk en een half uur theorie) kan men het Heftruck of Reachtruck certificaat eenvoudig en snel behalen of verlengen. Personen die voldoende ervaring bezitten (ZZP`ers & Particulieren) behalen hiermee hun voordeel. Blijkt dat er nog te weinig ervaring aanwezig is, dan zal er een afspraak gemaakt worden voor bijscholing. Wanneer er gebleken is dat door een korte bijscholing het certificaat behaald kan worden, dan zal de kandidaat na afloop van de meting ,mits de ruimte het toelaat, een instructie ontvangen, zowel theorie als praktijk.

Meer info? klik hier

Tarief: € 125,-


Heftruck Cursus of reachtruck cursus voor personen die rij- en bedieningsvaardigheden bezitten met een Heftruck of Reachtruck en hiervoor een certificaat willen behalen. Ook bedoelt voor personen die een verlopen certificaat hebben.

Meer info? klik hier

Tarief: € 175,-


Heftruck Cursus of Reachtruck cursus voor personen die geen of weinig ervaring bezitten met het rijden op een Heftruck of Reachtruck en hiervoor een certificaat willen behalen.

Tarief 2 daagse: € 295,00
Tarief 3 daagse: € 349,00


Heftruck Cursus of Reachtruck cursus met E-learning volgen. U heeft het voordeel hiervan de theorie geheel zelfstandig te doen. U komt alleen voor de volledige praktijktraining. U kunt kiezen: 1 dag praktijk of 2 dagen praktijk.

Meer info? klik hier

Tarief vanaf: € 175,-


Door de enorme drukte op onze dagtrainingen en het nauwelijks kunnen plannen hiervan, zijn wij voornemend ook onze gekwalificeerde heftruck en reachtruck training in de avonduren te verzorgen. Een van de voordelen van een avondcursus is dat uw werknemers kunnen gewoon op de dag werken. Dit levert u als werkgever weer productie en omzet op.

Meer info? klik hier

Tarief vanaf: € 125,-


Hulp nodig bij uw keuze?

Overzicht Veiligheidstrainingen

Carriere als heftruckchauffeur

Wil jij graag werkzaam zijn als heftruckchauffeur en beschik jij over een heftruckcertificaat? Dan is het tijd voor jou om je kansen te zoeken op de arbeidsmarkt. Er zijn een hoop bedrijven op zoek naar vakmensen zoals jou die heftruckchauffeurs graag bij hen aan het werk zien. Bij UBN Uitzendbureau zorgen zij ervoor dat jij werkzaam wordt als heftruckchauffeur. Nog geen certificaat? Dan hebben wij hiervoor de juiste mogelijkheden.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven