De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

EHBO Opleidingen

Ishutterstock_1339216 480x640n de eerste paar minuten na een ongeval is het van groot belang om te weten wat u moet doen. Daar voorkomt u veel pijn mee en kunt u zelfs levens redden.

Elke ouder, oma, opa of oppas (gastouder), iedereen heeft wel eens een moment gehad waar je niet graag aan terugdenkt. Iemand die uitglijdt op de trap, kokend water over je hand bij het afgieten van de aardappelen, met een hamer op je duim slaan, het zijn allemaal van die alledaagse ongelukjes die iedereen kunnen overkomen. Meestal gaat het net goed, maar soms kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. En de meeste ongelukken vinden nu eenmaal onverwachts plaats.

Nadat er iets ernstigs is gebeurd, denk je wel eens aan het volgen van een EHBO cursus.

EHBO cursussen zijn er voor iedereen. Particulieren of voor in uw onderneming, stichting of vereniging. Om het oefenen zo ‘echt’ mogelijk te maken kunnen er lotusslachtoffers ingeschakeld worden.

De volgende EHBO opleidingen bieden wij aan:

Eerste Hulp EHBO Basis | Eerste Hulp EHBO Herhaling |
Eerste Hulp EHBO aan Kinderen |
Levensreddend Handelen Basis | Reanimatie + AED | Reanimatie + AED Herhaling

Nieuw internationaal keurmerk
first-aid-international-logVolg een EHBO opleiding bij HER Opleidingen met het First Aid International™ (FAI) keurmerk. FAI is een internationaal georiënteerd en erkend trainingsprogramma op gebied van de acute eerste hulpverlening.

Al deze opleidingen voldoen aan de Europese Eerste Hulp & Reanimatie richtlijnen. Het FAI werkboek Eerste Hulp is als eerste externe organisatie, door de Nederlandse Reanimatie Raad beoordeeld en goedgekeurd.

Dit certificaat is vergelijkbaar met andere erkende EHBO cursussen.

Daarnaast is een First Aid International™ cursus ook internationaal erkend en bekend. Nog een voordeel van deze cursus is de korte, intensieve, lesduur van 6 of 12 uur. Een First Aid International™ cursus kenmerkt zich door een zeer praktische benadering waarbij alleen de hoognodige theorie wordt aangeboden.

De module Eerste Hulp aan Kinderen voldoet met de extra NIKTA certificering aan de wettelijke eisen voor gastouders.

 

Inloopcursus of InCompany

Wilt u zelf een cursus volgen of samen met uw collega, vrienden of familie? Schrijft u zich dan direct in voor onze inloopcursussen. Wanneer u 6 of meer personen wilt opleiden tot EHBO-er, vraagt u dan een offerte op maat aan.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven