Volgens de Arbowet is iedere werkgever verplicht om goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Met de aanwezigheid van deskundige BHV-ers wordt voor een groot deel aan deze verplichting voldaan. Bij bedrijven waar uit de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie ((RI&E) is gebleken dat er een meer dan gemiddeld risico op ongevallen is, moeten ook goed opgeleide EHBO-ers aanwezig zijn. In onze prijslijst vind u alle relevante informatie.

Meer informatie


VCA Veiligheidsopleidingen

De VCA cursussen (Basisveiligheid VCA, VOL VCA en VIL VCU) worden bij HER Opleidingen verzorgd door ervaren instructeurs met ruime praktijkervaring. Niet alleen in het Nederlands, maar in alle talen waarin het VCA examen gedaan kan worden.Onder last minute kunt u vinden wanneer wij de VCA cursussen als ‘Open Inschrijving’ op een van onze trainingscentra te verzorgen.Voor groepen kan dat natuurlijk ook ‘in-company’ bij u op locatie. Wie zich individueel wil voorbereiden op het VCA examen kan kiezen voor een thuis cursus. Op de VCA pagina staan de VCA trainingen waaruit u kunt kiezen. Voor groepen en ‘in-company’ VCA-cursussen maken wij graag een aanbieding op maat.

VCA Opleidingen zijn er in de volgende talen: Nederlands, Duits, Engels, Pools, Tsjechisch, Slowaaks, Spaans, Portugees en Frans en worden door ervaren docenten verzorgd. Ook Turks is hierbij een van de nieuwe mogelijkheden.

Meer informatie


EHBO Opleidingen

Wie is er niet eens van de trap gevallen, kneusde zijn enkel of liep een snee op tijdens een val? Als u een cursus Eerste Hulp heeft gevolgd, weet u hoe u de juiste Eerste Hulp verleent als er iets gebeurt in uw omgeving. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten.De cursus wordt gegeven door een instructeur van HER Opleidingen. Om het oefenen zo ‘echt’ mogelijk te maken worden lotusslachtoffers ingeschakeld.
De lotusslachtoffers spelen bijvoorbeeld dat ze een ongeval hebben gehad en iemand uit de groep moet naar zijn beste kunnen eerste hulp verlenen. Dit kan zijn het verbinden van een wond, constateren dat iemand een flauwte heeft, of iemand in veiligheid brengen.Het is vaak een actie-reactie en dat maakt de cursus boeiend en dynamisch.Cursussen Eerste Hulp kunnen in vrijwel iedere plaats in Nederland worden gevolgd. Als de cursus is afgerond, mag u zich een volwaardig eerstehulpverlener noemen.

Meer informatie