De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

VCA /SOG Hoogwerker - 16 november 2017 - Barendrecht

SSVV (Stichting Samenwerken Voor Veiligheid) is een initiatief van de gezamenlijke Petrochemische bedrijven in de Benelux. De SSVV- of SOG- opleidingen (SOG, voorheen GORW) zijn van toepassing voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro-)chemische industrie, de off-shore industrie en op het gebied van industriële reiniging. De hieraan gelinieerde opleidingen zijn door de deelnemende landen onderling erkend. In België vallen deze opleidingen onder het Register Risicovolle taken van Bessac. Na het met voldoende resultaat afronden van deze SSVV-opleiding ontvangt u een certificaat met VCA logo en een registratie in de VCA diploma registerbank.

VCA /SOG Hoogwerker - 16 november 2017 - Barendrecht

VCA /SOG Hoogwerker - 16 november 2017 - Barendrecht

Deze training is bedoeld om mensen een praktijkgerichte instructie te geven voor het werken met een hoogwerker. Bij deze training komen er theoretische en praktische zaken aan bod, waaronder communicatie, veiligheid en werkvoorbereiding, opstellen, werking en bediening van de hoogwerker.
Iedereen die voor 1 juli 2009 voor het SSVV gids / GORW examen slaagt, is gecertificeerd om 5 jaar lang 3 types hoogwerker te mogen bedienen. Na 1 juli moet per type hoogwerker een apart certificaat worden behaald.

De opleiding hoogwerker kan in 3 categorieën worden gevolgd:
  • Werken met een statische boom hoogwerker (VCA = categorie 1B)
  • Werken met een mobiele verticale hoogwerker (VCA = categorie 3A)
  • Werken met een mobiele boom hoogwerker (VCA = categorie 3B)
Kosten: € 249,00 per persoon excl. 21% BTW
Voor de training veiligheidscertificaat hoogwerker worden de meest voorkomende types hoogwerkers door ons ingezet voor de opleiding. Het theoriedeel van het examen blijft voor de drie kwalificaties gelijk.
Aanmelden? Mail naar: info@her.rvtest.nl
Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven