De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

VCA Examens Succesvol

In de afgelopen periode heeft HER Opleidingen meer dan 10 VCA opleidingen verzorgd. 4 open inschrijvingen en 7 bedrijfstrainingen VCA door het land. Hoe succesvol zijn de trainingen?

VCA Examens Succesvol

VCA Examens Succesvol

De gemiddelde cursus bestaat uit 12 tot 15 personen die allemaal een 1 of 2 daagde cursus hebben, waarna het examen gepland staat.

Bij bouwbedrijf van Zoelen in Utrecht is er gekozen voor 2 groepen, basis en Vol. Er is dan géén sprake van een vermenging zoals dat elders in het land vaak wel gebeurd. Ook bij van Bekkum waren de 2 VCA cursussen succesvol en ook hier zijn alle deelnemers in 1 keer geslaagd.

Naast standaard Nederlands is het ook mogelijk om in andere talen te trainen en te examineren. Zo hebben we voor onze vaste relatie Flexurity afgelopen zaterdag een VCA training Roemeens georganiseerd. 15 personen hebben de gehele dag een intensieve cursus gevolgd waarbij ons examenbureau EBB de examens hebben afgenomen. Slechts 3 van de 15 deelnemers hebben dit examen niet behaald en gaan over drie weken op herhaling. De andere 12 werknemers waren dolblij met het resultaat.

Wij zijn super trots op onze resultaten en trainers. Het zijn zij die dit keer op keer voor elkaar krijgen. Ook andere trainingen zoals: heftruck, hijsen, hoogwerker, BHV, autolaadkraan of code 95 worden maximaal geresulteerd. Ook bedrijfsadviezen t.b.v. RI&E of noodplannen, leveren van AED’s zijn onderwerpen waar wij voor staan. Bijzonder zijn onze heftruck trainingen. Hierbij bieden wij zelfs 5 verschillende soorten aan in tegenstellingen wat nergens anders gebeurt.

Zo kennen wij trainingen voor de heftruck tot 3.5t, 3,5t tot 10t, vanaf 10t en zelfs de knikheftruck. Opleidingen die volledig voldoen aan wet- en regelgeving zoals van een betrouwbare partner verwacht mag worden.

Kortom, wilt u succesvolle, deskundige werknemers? Neem dan eens contact op met HER Opleidingen en laat u adviseren.


Meer informatie ontvangen?

Wenst u meer informatie, vul dan onderstaande formulier in en laat ons contact met u opnemen.
  • Geef hier uw vaste telefoonnummer in.
  • Geef hier uw mobiele telefoonnummer in.
    Vul hier uw keuze van informatie in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven