De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Cursus rijden met de Stint

In december 2011 kreeg De Stint de vergunningen om de openbare weg op te gaan. De Stint is een nieuw elektrisch voertuig in de categorie ‘bijzondere bromfiets’. Met  een maximale snelheid van 15 km per uur en een eenvoudige bediening is De Stint wendbaar en geschikt voor op het fietspad.

Cursus rijden met de Stint

Cursus rijden met de Stint

HER Opleidingen heeft als eerste in Nederland een officiële training vervaardigd. Gebruikers van een Stint dienen conform de Nederlandse arbowetgeving te voldoen aan een specifieke deskundigheid. Hierdoor kunnen er geheel in overleg met de verschillende organisaties verschillende trainingen ingepland worden waarbij de verkeersveiligheid alsmede aan de arbowetgeving voldaan kan worden.

Gebruikers worden getraind en getoets op de voertuigbeheersing alsmede de verkeerskennis. in 1 dag resp. 4 tot 8 uur afhankelijk van het aantal deelnemers zullen onze ervaren docenten de nodige informatie verstrekken.

Verantwoord rijden met de Stint

Meer informatie betreffende de trainingsmogelijkheden kunt u verkrijgen via onze Cursusadministratie op telefoonnummer: 033-4506270 of stuur een mail naar: info@her-opleidingen.nl

 

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2017 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven