De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Trainen voor derden

Vrijdag de 13e betekent vaak niet veel goeds. Behalve 13 januari 2017. Speciaal voor Nederveen Opleidingen uit Hardinxveld-Giessendam hebben wij een volledig heftruck dag georganiseerd.

Trainen voor derden

Trainen voor derden

Samen met onze 3 instructeurs (Oscar, Chris en Rene) hebben wij deelnemers welkom geheten. Vanaf 08:00 druppelde de deelnemers van Visser Smith binnen. Nadat de deelnemers gesplitst werden in verschillende groepen zijn de theorie en praktijk trainingen gestart.

De gehele dag is vlekkeloos verlopen en tijdens de lunch stond er een grote pan met soep klaar alsmede verschillende pistoletjes, Italiaanse bollen en andere heerlijkheden voor de deelnemers. Hiervoor hebben Jacqueline samen met Bianca en Guus zich zeer goed ingezet hetgeen in complimenten terug kwam van de cursisten.

Heffen van ladingen, verzetten van pallets en brede ladingen werden continue verplaatst waarbij de deelnemers gingen inzien dat ff een stukje rijden met de heftruck meer inhoud had dan dat ze dachten. Ook de elektrische pallettruck en stapelaar mocht niet ontbreken, en alle deelnemers hebben ook deze proef met positief resultaat doorstaan.

Om 15:00 uur hadden alle deelnemers een theorie toetst waarbij ze allemaal nog mochten zweten om het eindresultaat te kunnen bevestigen. Uiteindelijke hebben alle deelnemers met gemiddeld acht fout dit positief afgerond.

Wij feliciteren dan ook hierbij Nederveen en haar deelgenomen cursisten met dit geweldige resultaat.

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven