De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Steigerbouw trainingen

Een leuning die niet goed vast zit. Even de helm afdoen omdat het zo warm is. Een fractie van een seconde niet goed opgelet… een ongeluk op of rond de steiger zit in een klein hoekje. Wist u dat er jaarlijks honderden ernstige ongelukken gebeuren in de directe werkomgeving van de steigerbouwer, waarvan 10 tot 30 met dodelijke afloop?

Als verantwoordelijke werkgever of opdrachtgever wilt u ongevallen uiteraard koste wat kost voorkomen. Temeer omdat u een forse boete kunt krijgen als niet aantoonbaar is dat medewerkers over de juiste vaardigheden beschikken.

In allerlei sectoren kom je steigers tegen. Steigers zijn er in allerlei soorten en maten – van eenvoudige steigers tot speciale en moeilijke steigers. Dagelijks werken er tientallen beroepsgroepen op de steiger, van schilder, metselaar tot stralers en lassers. Allemaal zijn ze aangewezen op de kwaliteit van de steiger als werkplek. Die steigers worden opgebouwd door steigermonteurs.

Steigerbouwen is een specialisme. Bij het monteren en demonteren van steigerconstructies gaat het niet alleen om snelheid. Zorgvuldigheid, veiligheid en samenwerking zijn minstens zo belangrijk. Als steigermonteur moet je niet alleen goed kunnen werken in een team, maar ook zelfstandig een klus kunnen klaren. Daarom moet je handig zijn en niet vies zijn van lichamelijk inspanningen. Kortom: aanpakken, doorwerken en samen op een veilige manier een klus klaren.

Derhalve bieden wij de volgende trainingen aan:

Veilig werken met Rolsteigers
Hulpmonteur steigerbouw
Voorman steigerbouw
1e Monteur steigerbouw
Steigerinspecteur

 

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven