De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Service HER Opleidingen

Er zijn in Nederland vele bedrijven  die zich inzetten voor het trainen van werknemers. Vaak houdt het op wanneer de training is afgelopen of wordt er nauwelijks service verricht. Wij zijn niet alleen de beste van Nederland, maar wij begeleiden alle trajecten en ontzorgen dus onze klant.

Door uw werknemers optimaal te plannen en instrueren, zult u merken dat er voordelen te behalen zijn in productiviteit en kostenreductie.

imageDoordat wij naast slagingsgarantie ook nog een garantie geven beloven wij wat anderen zeggen.

Hieronder treft u de belangrijkste servicepunten:

 • Wanneer een deelnemer met een van de logistieke opleidingen niet meekomt, en hierdoor niet in staat is om de opleiding met een positief resultaat af te ronden, dan doen wij de opleiding tegen een gereduceerd tarief over. Zodoende ontvangt de deelnemer alsnog een goede en natuurlijk kwalitatieve opleiding. Deze kosten bedragen 139,00 per persoon per dag.
  Note: Dit is niet van toepassing op één daagse trainingen. Geheel in overleg met de trainer kan er overgegaan worden tot een extra training.
 • Zijn er in uw organisatie slechts 2 a 3 personen die in aanmerking kunnen komen voor een opleiding, ook dan verzorgen wij de opleiding bij u aan het bedrijf. Hiermee bent u verzekerd dat de deelnemers individueel getraind worden in de opleiding die zij nodig hebben. Overigens kost deze dag maar slechts 4 tot 5 uur. Hetgeen de productiviteit niet verder kan laten zakken.
 • De opleidingen van HER zijn ingedeeld in dagdelen. Elk dagdeel duurt gemiddeld 3 uur, maar kan geheel door de docent/instructeur en evt. in overleg met de opdrachtgever aangepast worden. De standaard indeling is gebasseerd op een maximale groepsgrote. Hierdoor kan de opleiding bekort worden wanneer er minder deelnemers aan een training deelnemen. Uiteraard zullen wij naar het gewenste eindresultaat werken.
 • Alle deelnemers ontvangen na afloop van een logistieke opleiding een certificaat waarbij wij het advies geven om deze na vijf jaar te laten verlengen, en een officiële ARBO-Card. Deze pocketzak card verzekerd de gebruiker ervan dat hij/zij de juiste papieren heeft voor het voertuig welke hij/zij mag besturen.
 • Elke opleiding kunnen wij zo goed als mogelijk voorzien van een subsidie, echter hiervoor kunt u het beste informeren bij een van onze adviseurs.
 • HER Opleidingen streeft er na om onze tarieven betaalbaar te houden zodat elke opleiding bekostigd kan worden voor elk bedrijf. Immers garanderen wij kwaliteit, maar willen vooral ook de veiligheid garanderen en daarvoor moet een ieder die gebruik maakt of gaat maken van een intern transportmiddel voorzien zijn van een juiste opleiding.
 • Wenst u een opleiding te doen en heeft u een offerte aanvraag liggen bij een ander instituut, wij beloven de juiste prijs kwaliteit verhouding te hanteren. Dit betekent voor u bij het aantoonbaar te maken van een offerte wij altijd een beter tarief voor u maken. Informeer hiervoor bij onze cursusadministratie.
 • Boekt u meerdere trainingen voor verschillende arbeidsmiddelen dan kunt u rekenen op een extra korting. HER maakt dan ook speciale opleidingsplannen voor middelgrote en grote organisaties.
 • Uiteraard is het erg vervelend wanneer men een opleiding niet kan bijwonen door omstandigheden. Ontvangen wij van u een schriftelijke of per e-mail een afmelding dan is er niets aan de hand. Doet men dit binnen 48 uur vooraf aan de opleiding dan ontvangt de opdrachtgever de volledige rekening.
 • Medewerkers op een heftruck laten rijden zonder hiervoor een specifieke opleiding/training/instructie te verzorgen is een overtreding van het arbobesluit en derhalve aan te merken als een economisch delict.
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven