De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Persoon bekneld hoogwerker nadat fietstunnel deels instort bij A12 bij Duiven

DUIVEN – In een fietstunneltje langs de A12 bij Duiven is vrijdagochtend een deel van de plafondplaten naar beneden gekomen. Hierbij zit nog één persoon bekneld. De hulpdiensten zijn groots uitgerukt.

Persoon bekneld hoogwerker nadat fietstunnel deels instort bij A12 bij Duiven

Persoon bekneld hoogwerker nadat fietstunnel deels instort bij A12 bij Duiven

Het slachtoffer, de bestuurder van het voertuig, werd rond 11.35 uur bevrijd. Volgens een woordvoerder van de brandweer liep hij voor zover nu bekend letsel op aan hoofd en arm. Hij is per ambulance naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht.

Volgens de politie ter plaatse reed de verreiker, een voertuig dat is gebouwd om zware lasten te tillen, het tunneltje aan de Biograaf door, toen de betonnen beplating van zo’n vijftien centimeter dik loskwam.

De hoogwerker was volgens getuigen bezig met inspectiewerkzaamheden in de omgeving. Achter de hoogwerker hangt een aanhanger. Een woordvoerder van de brandweer kon rond 11.45 uur nog niet aangeven waarom het voertuig in de fietstunnel was beland. De brandweer is druk bezig met het zogenaamd stabiliseren van de tunnel.

De snelheid voor het verkeer op de A12 bij Duiven is door wegbeheerder Rijkswaterstaat enige tijd verlaagd in verband met het incident, meldt de brandweer.

 

Bron: de geldelander

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven