De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Overname HER Opleidingen door Veiligheidsinstituut

Geachte relatie,

Met dit bericht willen wij u informeren dat HER Opleidingen vanaf 1 januari onderdeel is van het Veiligheidsinstituut.

Fijn dat u klant bent!
Voor u kan dit best als een flinke verandering voelen, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij extra ons best om de overgang soepel te laten verlopen en u goed van dienst te blijven.

Overname HER Opleidingen door Veiligheidsinstituut

Overname HER Opleidingen door Veiligheidsinstituut

Veiligheidsinstituut kent u wellicht
Het Veiligheidsinstituut is het toonaangevende instituut gespecialiseerd in veiligheid, zij ontzorgt haar klanten volledig om zo de veiligheid en het veilig werken mogelijk te maken binnen uw organisatie. Het veiligheidsinstituut heeft haar eigen veiligheidscentra door heel Nederland, hier komt de locatie in Amersfoort vanaf heden bij. Het veiligheidsinstituut verzorgd onder andere de volgende opleidingen/trainingen BHV-, EHBO-, Ploegleider, Overval, crisismanagement.

Daarnaast is het veiligheidsinstituut actief in het onderhoud en controleren van veiligheidsmiddelen zoals blussers, EHBO koffers en noodverlichting, ook helpen wij u bij het opstellen of updaten van ontruimingsplattegronden. Als laatst levert het veiligheidsinstituut ook veiligheidsproducten.

Dit alles gebeurt erkend en uiteraard gecertificeerd. Vanaf heden komen daar alle diensten van HER Opleidingen bij. Samen zetten wij de volgende stap in uw veiligheid.

Hoe verloopt de overgang
Wij informeren u graag over hoe deze overgang verloopt. Dan weet u waar u rekening mee kunt houden.

  • Ondertussen voeren HER Opleidingen en het Veiligheidsinstituut de overgang uit. Wij checken en dubbelchecken alle gegevens. Mocht er onverhoopt iets toch niet helemaal kloppen? Dan horen wij dit graag van u!
  • Hierbij zullen wij er voor zorgen dat er voor u geen onnodige veranderingen merkbaar zijn/worden.

De kwaliteit die u van HER Opleidingen gewend bent, zal ook de kwaliteit zijn die u in de toekomst van ons kunt verwachten.

Wat u kunt doen bij vragen
Mocht u na aanleiding van deze brief nog vragen hebben? Dan kunt u op uw oude vertrouwde manier contact met ons opnemen via info@her-opleidingen.nl of +31(0) 33 450 62 70. Als u een gesprek wenst over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen, mail dan naar info@her-opleidingen.nl.

Met vriendelijke groet,

Oscar & Jacqueline Ebbeling

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven