De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Over HER

In 2002 is HER Opleidingen ontstaan na het samenvoegen van het toenmalige HER Detachering en A1 Transport Opleidingen.  Onze doelstelling, kwalitatieve en correcte transport en logistieke opleidingen, maar ook zeer zeker betaalbare trainingen, hebben geleid tot uitbreidingen van onze service verlening. Bijzonder is onze snelle planning.

Wij zijn in staat om op korte termijn uw opleiding op bedrijfsniveau in te plannen. Vanaf 3 personen kunnen wij opleidingen op maat aanbieden.

Transport- & logistieke opleidingen op maat

In de transport & logistiek is een groeiende behoefte aan scholing. Gekwalificeerd personeel maakt uw organisatie tenslotte slagvaardiger. Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal.
HER Opleidingen & Advies is dan ook een ambitieus opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de transport en logistiek, maar ook gericht op ARBO en Veiligheid. HER Opleidingen & Advies onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk met meer dan 25 jaar trainingservaring. Ook het aanbod van de ARBO gerelateerde diensten zijn integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Groot aanbod trainingen en opleidingen

Of het nu gaat om het heftruckcertificaat, het internationaal erkend certificaat medewerker logistiek, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer of BHVèr: bij HER Opleidingen & Advies hebben we ruime ervaring met arbo- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies- & maatwerktrainingen. Maar ook andere opleidingstrajecten zoals BBL kunnen door ons worden ingevuld. Wij werken samen met een groot aantal opleiders en hebben een landelijke dekking, zodat we altijd kunnen voldoen aan de vraag van de opdrachtgever.

Opleidingen incompany en maatwerk

Bijna al onze opleidingen kunnen in uw eigen bedrijf en als maatwerk worden aangeboden. Met onze vakinhoudelijke expertise stemmen wij een opleiding af op uw specifieke bedrijfssituatie of ontwikkelen deze in samenspraak met u als opdrachtgever. Uitgangspunten voor ons zijn uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het opleiden van één cursist of het ontwikkelen van een meerjaren opleidingsplan voor bijvoorbeeld nascholing van uw complete personeelsbestand.

Voordelige investeringen

Dankzij het unieke in-huisconcept is HER Opleidingen & Advies de voordeligste opleider op logistiek gebied, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Voor werkgevers betekent dat mogelijk een flinke korting op de opleidingskosten:

  • Minimale overheadkosten
  • Geen dure accountmanagers
  • Lage marges
  • Staffelkorting bij meerdere deelnemers
  • Subsidiemogelijkheden voor verschillende branches

Door een enthousiast team van gemotiveerde collega’s, is het onze intentie om uit te groeien tot een van de beste opleidingsinstituten in deze sector. Onze klanten zijn in belangrijke mate afhankelijk zijn van de geboden opleidingen,trainingen en producten, daarom streven wij naar 100% betrouwbaarheid en geborgenheid in al onze processen en afspraken.

Ons kwaliteitslabel is dan ook:

“Als het verder gaat dan opleiden alleen”

Bel mij terug

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven