De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Veilig werken met de orderverzamelaar

U wilt uw medewerkers een officieel Orderverzamelaar (low level / high level) certificaat laten behalen én besparen op opleidingskosten?. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u.

Door een uitgebreide theorie leert de deelnemer wat werkelijke deskundigheid betekend en zal na afloop hiervan getraind worden op de praktische vaardigheden.Ideaal voor bedrijven waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. Niet zomaar certificeren, maar echt trainen. Ook van toepassing voor personen die in het verleden een training gevolgd hebben maar aan herhaling toe zijn

Inleiding

Bij het verzamelen van orders wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gemechaniseerde hulpmiddelen, waarvan de Orderverzamelaar een voorbeeld is. Het werken met een dergelijk hulpmiddel brengt risico’s met zich mee.

In de cursus “Veilig Werken met de Orderverzamelaar” ligt de nadruk op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd. In het Arbo besluit wordt dan ook heel duidelijk vermeld dat:

De werkgever moet erop toezien dat mobiele arbeidsmiddelen worden bediend door personen die hiervoor specifiek deskundig zijn. Het is in strijd met de wet om personen zonder specifieke deskundigheid hiermee te laten werken. Dit kan dan aangemerkt worden als een WED (Wet Economische Delicten) waarbij de sancties volledig voor rekening van de werkgever komt te liggen.

In de speciaal voor deze cursus ontwikkelde praktijkopdrachten wordt het veilig werken met de Orderverzamelaar geoefend.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven