De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Veilig werken met de Grafdelfmachine

Het beeld van de grafdelver die met de schop een graf graaft, is vrijwel verdwenen. In de loop van de jaren is het allemaal grafdelfmachinewerk geworden. Grote begraafplaatsen hebben vaak een eigen machine. Bij gemeenten met verschillende, kleine begraafplaatsen wordt een eigen machine op verschillende plaatsen gebruikt en dan zijn er nog enkele aannemers die voor verschillende begraafplaatsen de graven delven.

Totaal zijn er naar schatting zo’n 165 specifieke grafdelfmachines in ons land actief en daarnaast nog zo’n 35 minigravers.
De doorgaans geringe breedte van de paden en hun beperkte draagkracht zijn belangrijke factoren die een grafdelfmachine tot een heel specifieke machine maken.

Inleiding

In deze praktijkgerichte training wordt de praktijk kennis toegepast. Speciaal voor deze cursus ontworpen opdrachten geoefend. Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten.

De werkgever moet erop toezien dat mobiele arbeidsmiddelen worden bediend door personen die hiervoor specifiek deskundig zijn. Het is in strijd met de wet om personen zonder specifieke deskundigheid hiermee te laten werken. Dit kan dan aangemerkt worden als een WED (Wet Economische Delicten) waarbij de sancties volledig voor rekening van de werkgever komt te liggen.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven