De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Veilig werken met Gevaarlijke stoffen

Binnen veel organisaties in de transport en logistieke sector worden uiteenlopende gevaarlijke stoffen opgeslagen, overgeslagen, afgevuld, vervoerd en geladen en gelost. Chauffeurs en warenhousemedewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid. Ook andere medewerkers moeten zich bewust zijn van de risico’s met het omgaan van gevaarlijke stoffen op grond van hoofdstuk 1.3 van het ADR. Dit komt de veiligheid binnen het bedrijf alleen maar ten goede.

Inleiding

De cursus is gericht op het verhogen van de veiligheid, productkennis en veradntwoordelijkheid voor elke werknemer die regelmatig met gevaarlijke stoffen moet werken. In ongewenste situaties kunnen deze producten gevaar opleveren voor mens en milieu. Daarom is het noodzakelijk (Art. 8 Arbo-wet) dat de werkgever zorg draagt voor het doelmatig onderrichten en voorlichten van al haar werknemers die regelmatig met deze stoffen moeten werken.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven