De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Veilig werken in het acculaadstation

U wilt uw medewerkers een officieel certificaat laten behalen voor het werken in een acculaadstation? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u.

Door een uitgebreide theorie leert de deelnemer wat werkelijke deskundigheid betekend en zal na afloop hiervan getraind worden op de praktische vaardigheden.Ideaal voor bedrijven waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. Niet zomaar certificeren, maar echt trainen. Ook van toepassing voor personen die in het verleden een training gevolgd hebben maar aan herhaling toe zijn.

Inleiding

Elke werknemer en werkgever hebben met veiligheid, gezondheid en welzijn te maken. De gevaren waarmee de medewerkers te maken hebben hangen af van de werkzaamheden die zij verrichten. In veel gevallen zijn zij in meer of mindere mate blind voor deze gevaren. Het kunnen onderkennen van de risico’s die aan de laadwerkzaamheden zijn verbonden is een factor die vanwege de nieuwe richtlijn steeds belangrijker wordt. Immers voordat u risico’s onderkend moet u onveilige situaties en onveilige handelingen herkennen. Pas daarna kan bewust gekozen worden voor maatregelen, waarmee de gevolgen van de gevaren zoveel mogelijk worden weggenomen. Maatregelen zijn vanuit de wetgeving (Arbowet) een eis, en beperken de kans op een ongeval. Een ongeval betekent altijd verlies. Daarnaast komt de vraag, wie verantwoordelijk en daarmee aansprakelijk is, direct om de hoek kijken.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven