De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

(V06) Behaviour Based Safety BBS

De chemische industrie beschouwt veiligheid in het transport van haar producten als een belangrijk integraal aspect van de gehele logistieke keten. Daarbij wordt het verkeer steeds intensiever en dat vereist een defensieve rijstijl. Hierbij hoort ook criminaliteit awareness. BBS vormt een onderdeel van het SQAS-systeem.
Bedrijven moeten om aan de SQAS eis te voldoen regelmatig hun medewerkers (laten) beoordelen. Deze training wordt uitgevoerd met een voertuig van de klant.

Inleiding

BBS is een training die onderdeel uitmaakt van een systeem voor Veiligheids- en Kwaliteitsonderzoek voor de chemische industrie. Dit Veiligheids- en kwaliteitsonderzoek wordt kortweg SQAS genoemd (Safety and Quality Assessment System).

De beleidscommissie Distributie van Chemische Producten (CDPC) van de Europese Raad van Chemische Industrie (CEFIC) heeft in samenwerking met de Europese Petrochemische Associatie de opdracht gegeven het SQAS te ontwikkelen voor wegtransportondernemingen.

Doelgroep en toelating
Programma
Code95
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven