De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

(V04) Rijoptimalisatie Schadepreventie

De vrachtwagenchauffeurs moeten onder een steeds grotere druk en sterk wisselende omstandigheden opereren. Dit vereist van de chauffeur dan ook een defensieve deelname aan het verkeer. Via deze manier kan er goed rekening gehouden met:

  • niet altijd begrijpelijke acties van andere weggebruikers;
  • wisselende weers- en verkeersomstandigheden.

Door onderzoek is gebleken dat schades door chauffeurs vaak door tijdsdruk ontstaan. Veel chauffeurs leven met een haastig gevoel waardoor risico’s foutief worden ingeschat en bepaalde handelingen niet zorgvuldig worden uitgevoerd.

Deze opleiding zorgt ervoor dat de chauffeur weer weet waar hij/zij aan toe is. Centraal in deze training staat defensief rijgedrag, veiligheid, manoeuvreren en spiegelgebruik.

Inleiding

Omdat het steeds drukker wordt op zowel de Nederlandse en Europese wegen worden er nog zwaardere en complexere eisen gesteld aan de chauffeurs.

Door een defensieve rijstijl en het praktisch trainen van de vaardigheden ontstaat een optimale rijstijl en een blijvende gedragsbeïnvloeding.

Deze training heeft als doel om defensiever en veiliger door het verkeer te manoeuvreren en schades te reduceren

Doelgroep en toelating
Programma
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven