De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

(U30-1) Veilig werken met de Verreiker

In de transport is er in het hebben van code 95 geen ontkomen meer aan. Het veilig werken met een Verreiker is dan 1 van de opleidingen die worden aangeboden.. Naast de verplichte nascholingsuren leert de kandidaat effectief omgaan met de verreiker en is hiermee in staat om op elke locatie goed en veilig om te gaan met de verreiker.

Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten.

Inleiding

Veel medewerkers werken incidenteel met een Verreiker. Daarbij is het van groot belang aandacht te besteden aan de veiligheidsaspecten. De nadruk van deze cursus ligt dan ook op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd.

In deze praktijkgerichte training wordt de theoretische kennis toegepast. Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten.

De werkgever moet erop toezien dat mobiele arbeidsmiddelen worden bediend door personen die hiervoor specifiek deskundig zijn. Het is in strijd met de wet om personen zonder specifieke deskundigheid hiermee te laten werken. Dit kan dan aangemerkt worden als een WED (Wet Economische Delicten) waarbij de sancties volledig voor rekening van de werkgever komt te liggen.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven