De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

(U21-1) BHV / EHBO Onderweg

Bij bedrijfshulpverlening (BHV) geven werknemers hulp bij onveilige situaties in het bedrijf. Een hulpvergunning weet bijvoorbeeld hoe hij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen. Als vrachtwagen chauffeur is het van belang goed en veilig te kunnen handelen.

Elke werkgever is verplicht hulpverlening te bieden.

Inleiding

De 1-daagse basis of herhalingscursus EHBO Onderweg (BHV) leidt u op tot deskundige. Deze cursus is voor vrachtwagenchauffeurs of medewerkers van bedrijven die de verantwoordelijkheid van hulpverlening op de werkvloer als taak op zich genomen hebben.

Tijdens deze cursus worden de deelnemers getraind in de uitvoering van de taken van een hulpverlener. Dat zijn o.a. EHBO, nazorg, brandbestrijding en communicatie tijdens een incident.

Onze training worden door geheel Nederland uitgevoerd en in de afgelopen jaren hebben wij dan ook met trots vele cursisten deskundig geïnformeerd en gecertificeerd

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven