De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

(U16-2) Basiscursus Reachtruck 1e

Kwaliteit en erkend heftruck certificaat!
U wilt uw medewerkers een officieel reachtruck certificaat laten behalen én besparen op opleidingskosten? Dan is HER Opleidingen uw beste keuze.
Met onze unieke manier van trainen, en certificeren, bent u als werkgever verzekert van de beste kwaliteit. Onze trainers vertalen de praktijk en zorgen ervoor dat de deelnemers optimaal voorbereid worden op de dagelijkse praktijk.

 

Inleiding

In de transport is er in het hebben van code 95 geen ontkomen meer aan. Daardoor is de Reachtruck training dan ook een veelgevraagd onderwerp. Naast de verplichte nascholingsuren leert de kandidaat effectief omgaan met de Reachtruck en is hiermee in staat om op elke locatie goed en veilig om te gaan met de Reachtruck.

Deze trainingen is dan ook zeer geschikt voor personen die geen of nauwelijks ervaren zijn en graag via een 2-daagse training het Reachtruck certificaat willen/moeten behalen.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven