De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

(U05-2) VCA Basis 1e

De 2-daagse basisopleiding VCA Basisveiligheid (B-VCA) is in de eerste plaats bedoeld voor degenen die voor hun werkzaamheden over het B-VCA diploma moeten beschikken en voor de eerste keer het examen gaan doen.

Met behulp van het duidelijk geschreven cursusboek worden de cursisten door een ervaren instructeur voorbereid op het B-VCA examen, waar de cursus mee wordt afgesloten. Tezamen met een presentatie worden de meest noodzakelijke zaken behandeld welke terug kunnen komen in het examen.

Inleiding

VCA TranspantIn de transport is er in het hebben van code 95 geen ontkomen meer aan. Daardoor is het hebben van een VCA Diploma op verschillende bedrijfslocaties een veelgevraagd onderwerp. Naast de verplichte nascholingsuren leert de kandidaat de veiligheid te waarderen.

Deze trainingen is dan ook zeer geschikt voor personen die geen of nauwelijks ervaren hebben en graag via een 2-daagse training het VCA Diploma willen/moeten behalen.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven