De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

(U03-1) Lading Zekeren

Verschillende ladingen en retourvrachten verhogen de beladingsgraad. Daardoor moet de chauffeur meer zorg besteden aan het laden, stuwen en verankeren om de rit goed uit te voeren.

Lading zekering is belangrijk, zodat de lading niet gaat schuiven en er veilig en schadevrij vervoerd kan worden. Ook aan het opnieuw stuwen en verankeren na het lossen van een gedeelte van de lading wordt daarom aandacht besteed.

Inleiding

Beroepschauffeurs moeten onder steeds grotere druk, in wisselende omstandigheden en in het alsmaar drukkere verkeer hun werkzaamheden verrichten. De dagelijkse ongevallen drukken op de harde concurrentie en wijzen op de noodzaak van professionele begeleiding en opleiding.

Deze training bekwaamt de chauffeurs en beladers in het beveiligen van de lading, met minimale inspanningen en een beperkt gebruik van hulpmiddelen. De chauffeurs en beladers worden bewust gemaakt van de risico’s bij het onvoldoende zekeren van de lading en krijgen efficiënte oplossingen aangeboden om de risico’s te beperken. Daarnaast behandelen we de Europese wetgeving

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven