De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Training kleine blusmiddelen

Tijdens de uitvoering van specifieke beroepen, denk aan lassers, fitters en werken met chemicaliën, kunnen branden ontstaan welke in een vroegtijdig stadium makkelijk kunnen worden geblust. Speciaal voor deze doelgroep is een training ontwikkeld voor kleine blusmiddelen. Deze training bestaat uit een 1,5 tot 2 uur theorie- en 1 uur praktijkgedeelte.

Inleiding

Snel en efficiënt handelen om een beginnende brand te beperken en te bestrijden kan uw bedrijf redden! Uw personeel speelt daarin een cruciale rol. Wij helpen uw personeel de drempel te overwinnen om bij een beginnende brand op een correcte manier in te grijpen.

Brandblusser2o.a. Schuimblussers, poederblussers, CO2 blussers, vetbrandblussers, blusdekens

Uitgangspunt van elke opleiding is een goede inhoud, gepresenteerd door instructeurs die niet alleen ervaring en vakkennis, maar ook goede didactische capaciteiten bezitten.
De BHV instructeur verzorgt een complete opleiding met als doelstelling de mensen binnen uw organisatie vertrouwd te maken met de bij u aanwezige blusmiddelen. In het theoretisch gedeelte wordt door middel van een presentatie verduidelijking gegeven over het ruime begrip ‘brand’ en dieper ingegaan op de verschillende blusmiddelen en hoe deze te gebruiken.
Doelgroep en toelating
Programma
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven