De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Rijden met de stint

Steeds meer gemeenten kiezen voor een duurzame stedenbouwkundige ontwikkeling. Stadscentra worden autoluw en milieuzones houden vervuilende vrachtauto’s tegen. Iedereen die iets te vervoeren heeft zal mee moeten bewegen in deze ontwikkelingen. De Stint blijkt voor steeds meer vervoersprocessen een uitkomst.

 

Inleiding

Om ook te voldoen aan de nationale wetgeving is de Stint technisch gezien een arbeidsmiddel waarbij risico’s aanwezig zijn. Derhalve is het een werkgever verplicht te voldoen aan de arbowetgeving art. 7.17c lid1. “Mobiele arbeidsmiddelen met een eigen aandrijving dient bedient te worden door werknemers met aantoonbare en specifieke deskundigheid”

Speciaal hiervoor heeft HER Opleidingen een Stint training in het leven geroepen om de veiligheid bij het gebruik van een Stint te vergroten.

In 1 cursusdag leren gebruikers verantwoord rijden met de Stint en worden ze getoetst op de huidige verkeerskennis. Het is nog geen verplichting tot het hebben van een bromfietscertificaat maar als werkgever zijn er wel verplichtingen vanuit de arbowet.

Trainingen worden uitsluitend op eigen locaties verzorgd met een minimum aantal deelnemers (4) en waarbij gebruik wordt gemaakt van de eigen Stint.

Na afloop van de training, welke respectievelijk 4 tot  8 uur kan duren, ontvangen de deelnemers een officieel en erkend certificaat. Middels dit certificaat is aantoonbaar dat. Volledig voldaan wordt aan de eisen van de verzekering alsmede de arbeidsinspectie.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2017 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven