De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Omgaan mOmgaan met verontreinigde grondet verontreinigde grond

Voor het werken in verontreinigde grond gelden bijzondere verplichtingen. In deze cursus wordt u getraind in de gevaren die kunnen optreden bij het werken in verontreinigde grond en de maatregelen die getroffen kunnen worden. Naast de belangrijkste verontreinigingen en blootstellingsroutes wordt ingegaan op het keuringsregime. Deze cursus is een must voor bedrijven die bij hun werkzaamheden met verontreinigde grond te maken krijgen.

Inleiding

Of het nu gaat om pompstations, oude bedrijventerreinen, fabrieken waar wasmiddelenwerden geproduceerd of om de bekende gasfabrieken: de kans is groot dat machinisten, grondwerkers en monteurs werken in en met vervuilde grond. Ondanks dat er op dit gebied al veel is geregeld, zijn er nog verbeteringen nodig. Met de nieuwe publicatie CROW 132 is een belangrijke stap gezet om professioneel, veilig en economisch verantwoord te werken. Tijdens de cursus ‘Werken in en met vervuilde grond’ leert de deelnemer wat dit betekent in de dagelijkse praktijk.

Doelgroep en toelating
Programma
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven