De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

NEN 3140 keuren elektrische arbeidsmiddelen gevorderden

De praktisch ingevulde keurmeester cursus is bedoeld voor medewerkers die reeds actief zijn als NEN 3140 keurmeester elektrische arbeidsmiddelen en die zich verder willen verdiepen in het vak van het keuren van elektrische arbeidsmiddelen.

De cursus keuren NEN 3140 voor gevorderden kan ook dienen als opfris cq. herhalingscursus. Opmerking hierbij is dat een herhalingscursus niet wettelijk verplicht is.

Opgeleide NEN 3140 keurmeesters mogen zowel eigen arbeidsmiddelen keuren als arbeidsmiddelen van derden keuren.

Inleiding

Middels deze NEN 3140 voor gevorderden cursus kunnen reeds actieve en opgeleide keurmeesters zich verder bekwamen in het vak van keurmeester elektrische arbeidsmiddelen. De cursist kan ook instromen als de basiscursus bij een ander cursusinstituut gevolgd is. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de “complexere” te keuren arbeidsmiddelen zoals tijdelijke bouwspanningsvoorzieningen, ook wel zwerfkasten of “paddestoelen” genoemd, apparatuur voorzien van aardlekschakelaars en complexere driefasen machines (krachtstroom apparatuur).

Een basiscursus keurmeester elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN 3140 is wettelijk gezien voldoende om te mogen keuren. Deze keurmeestercursus NEN 3140 voor gevorderden betreft een verdiepingscursus.

Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven