De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

NEN 2484 Keuren ladders, trappen en rolsteigers

Wilt u ladders, trappen en rolsteigers keuren volgens NEN 2484 en NEN-EN 1004? Dan is de erkende en praktisch ingevulde cursus keuren ladders, trappen en rolsteigers van Ingenium een goede keuze voor u! De cursus leidt keurmeesters op een praktische wijze op tot erkend keurmeester voor ladders, trappen en rolsteigers, ook wel keurmeester klimmateriaal genoemd.

De cursisten van de keurmeester klimmaterieel cursus zijn na afloop bevoegd voor zowel het keuren van de ladders, trappen en rolsteigers voor de eigen organisatie als het uitvoeren van keuringen van klimmaterialen voor derden als externe keurmeester. Een technische vooropleiding is niet noodzakelijk.

Inleiding

Het keuren van klimmaterieel als ladders, trappen en rolsteigers is een wettelijke verplichting sinds 1998. De keuringen kunnen in eigen beheer maar ook uitbesteed worden.

Ook in de VCA checklijst is de jaarlijkse keuring van ladders, trappen en rolsteigers opgenomen. De training van Ingenium leidt op tot voldoende onderricht persoon conform de Arbowet om zelfstandig keuringen aan ladders, trappen en rolsteigers uit te voeren.

Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven