De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Keuren hijsmiddelen en hefmiddelen

U wilt Hijsmiddelen en hefmiddelen keuren zoals kettingwerk, kabels, lijnklemmen, hijsklemmen vijzels, grijpers, hydraulische werkplaatskranen, etc. Dan is de halfdaagse cursus keuren hijsmiddelen en hefmiddelen ideaal voor u. Na het volgen van de cursus keuren hijs- en hefmiddelen mag de keurmeester alle voorkomende hijsmiddelen en hefmiddelen keuren voor zowel de eigen organisatie als voor derden. Het betreft hijs en hefmiddelen “onder de haak”.

Inleiding

Hijs- en hefmiddelen arbeidsmiddelen. Een periodieke keuring van hijs- en hefmiddelen is verplicht sinds 1998.

Ook de VCA checklist eist de jaarlijkse keuring van hijsmiddelen en hefmiddelen. De keuring van deze middelen kan worden uitbesteed aan een externe keurmeester, maar mag ook intern worden uitgevoerd door een deskundig keurmeester.

Middels deze training worden medewerkers opgeleid als deskundig keurmeester hijsmiddelen en hefmiddelen in de zin van nationale wetgeving (Arbobesluit).

Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven