De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Keuren elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterieel (combi)

Er zit in beide cursussen overlap als het gaat om wetgeving en administratieve afhandeling van keuringen. Onze klanten vragen regelmatig naar een combinatie van beide cursussen. Vanwege deze overlap en de klantvraag is door ons gekozen om een combicursus keuren elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterieel te organiseren. Vanwege het aantal onderwerpen betreft het een uitgebreidere dag van 8.00 tot 17.00 uur.

Vanwege de beperkte tijd kan tijdens de cursus alleen het keuren van 230V arbeidsmiddelen worden behandeld. Wilt u ook 400V (krachtstroom) machines keuren dan is het raadzaam de reguliere cursus keuren elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140 of de cursus keuren NEN 3140 voor gevorderden als aanvulling op deze combicursus te volgen.

Een technische of elektrotechnische vooropleiding is niet noodzakelijk om NEN 3140 keuringen te kunnen en mogen uitvoeren. Wel is enige kennis/ervaring noodzakelijk in het werken met de diverse te keuren arbeidsmiddelen / klimmaterieel.

Keurmeesters zijn na afloop bevoegd voor zowel het NEN 3140 keuren van de elektrische arbeidsmiddelen als voor het keuren van ladders, trappen en rolsteigers voor de eigen organisatie en het uitvoeren van keuringen voor derden

Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2017 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven