De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Installatie- / Werkverantwoordelijke (IV/WV)

De Installatieverantwoordelijke (IV) en de Werkverantwoordelijke (WV) zijn de spil in het web bij de bedrijfsvoering van elektrische installaties. Het op een praktische wijze invulling geven aan deze bedrijfsvoeringstaak is beschreven in de NEN 3140.

Tijdens deze training leert u de eisen die de NEN 3140:2011/A1:2015 aan het veilig werken stelt, waarover de medewerkers geïnstrueerd moeten worden, regels rondom inspecties en uitbreidingen en hoe de nieuwe verantwoordelijkheden en bevoegdheden geregeld zijn.

Inleiding

Praktijk en theorie ondersteunen elkaar. Daarom wisselen wij in ons trainingscentrum de theorie en praktijk met elkaar af. Na afloop van de training bent u al ervaren!

In een tijd van online leren denken wij dat het contact met een echte docent nog steeds een meerwaarde heeft. Daarom kiezen wij voor kleine groepen en ervaren docenten die ook direct in kunnen gaan op vragen van de deelnemers.

Doelgroep en toelating
Programma
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven