De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Heftruck & Hoogwerker – 1 dag

U werkt met de Heftruck en Hoogwerker, Mantitou, Tapijtje, of dergelijke? Dan hebben wij de perfecte oplossing.

Veel medewerkers werken dagelijks met verschillende arbeidsmiddelen. Het is vanuit de ARBO dan ook verplicht te voldoen aan de juiste wetgeving en te beschikken over de juiste deskundigheid.Om het werken op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk te maken, zijn verschillende soorten technische voorzieningen toepasbaar zoals steigers, stellingen, trappen, ladders, liften en Hoogwerkers.

Ook het verplaatsen van trussen of podiumdelen zijn dagelijkse zaken waarbij een heftruck, of zelfs een manitou voor gebruikt worden. Deze training voorziet deze mensen van de juiste documenten. Het veilig werken is alleen mogelijk met een zorgvuldige voorbereiding bij de aanvang van de werkzaamheden.

Inleiding

De Arbo-wet zegt dan ook: “Daar waar gevaar ontstaat, om tijdens het verrichten van werkzaamheden op hoogte of tijdens het rijden met arbeidsmiddelen dienen technische en organisatorische maatregelen getroffen te worden om dit gevaar te voorkomen”. Hoogwerkers en heftrucks mogen daarom alleen gebruikt worden door personen die met de bediening ervan vertrouwd zijn. Zij dienen tevens te beschikken over een voldoende mate van deskundigheid.

In deze veiligheidstraining worden de nodige aanwijzingen gegeven voor een veilig en verantwoord gebruik van Hoogwerkers en de Heftruck (ook manitou) en overige technische voorzieningen. In het praktijkgedeelte van de training worden de specifieke bedieningsvaardigheden getoetst.

De cursist is verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de cursus veiligheidsschoenen te dragen. De cursist moet zelf zorgen voor veiligheidsschoenen.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2016 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven