De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Gasmeten

Bij het meten van gas ontstaan regelmatig problemen. Soms worden belangrijke zaken bij het meten niet herkend of begrepen. Soms worden meetresultaten niet juist geïnterpreteerd.
Cursisten leren om planmatig en veilig gasmeetapparatuur te bedienen en de vastgestelde waarde goed te interpreteren. Om te bepalen of een situatie al dan niet veilig is en of werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd moet dus een nauwkeurige meting gedaan worden.

Inleiding

Ondanks dat het meten van gas relatief eenvoudig is, ontstaan er steeds opnieuw problemen omdat er bij het meten, de meetlocatie en/of het interpreteren van de resultaten, essentiële zaken genegeerd of zelfs niet herkend of begrepen worden. Deze fouten zijn niet beperkt tot de meting. Een meting is in feite onderdeel van een aantal stappen op grond waarvan de conclusie wordt getrokken of een situatie al dan niet veilig is en/of werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

Na het volgen van de cursus gasmeten ben u zelfstandig in staat om planmatig en veilig gasmetingen uit te voeren en te interpreteren.

Vóór het SOG-examen wordt uw kennis getoetst d.m.v. een uitgebreid proefexamen.

  • 2 Cursusdagen
  • Aansluitend theorie en praktijkexamen (na 15.00 uur)
  • 07:00 – 15:00 uur
  • Certificaat + pasje
Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven