De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Eerste hulp EHBO Basis

Op ieder mens rust de plicht naar vermogen hulp te verlenen aan medemensen die in nood verkeren. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. De cursus wordt gegeven door een arts en/of instructeur Eerste Hulp.

Om het oefenen zo ‘echt’ mogelijk te maken kunnen lotusslachtoffers ingeschakeld worden. De lotusslachtoffers spelen bijvoorbeeld dat ze een ongeval hebben gehad en iemand uit de groep moet naar zijn beste kunnen eerste hulp verlenen. Dit kan zijn het verbinden van een wond, constateren dat iemand een flauwte heeft, of iemand in veiligheid brengen. Het is vaak een actie-reactie en dat maakt de cursus boeiend en dynamisch.

Als de cursus is afgerond, mag u zich een volwaardige eerstenhulpverlener noemen.

Inleiding

Een op de vijf Nederlands krijgt jaarlijks een ongeluk waarbij medische hulp noodzakelijk is. In en om het huis gebeuren nog steeds de meeste ongelukken, maar ook op de werkplek zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij een EHBO-cursus leert u wat u moet doen, maar vooral ook wat u moet laten als zich ongelukken voordoen. Wie beschikt over een EHBO-diploma komt goed beslagen ten ijs op het moment dat hij te maken krijgt met een ongeluk.

Kennis verbetert de kwaliteit van de hulp. Deelnemers aan de EHBO-opleiding krijgen voldoende bagage mee waardoor ze in elk geval bij kleine ongevallen, maar ook in levensbedreigende situaties met zelfvertrouwen aan het werk te durven gaan.

Doelgroep en toelating
Programma
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven