De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

E-learning Heftruckcertificaat

Via deze heftruckcursus kunnen medewerkers die een heftruck of reachtruck besturen en beschikken over enige ervaring eenvoudig de theorie geheel via het internet volgen. Er wordt voldaan aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars en via deze internetopleiding veilig werken met de heftruck hun heftruckcertificaat behalen.

Deelnemers kunnen via deze cursus ook  het certificaat behalen voor de reachtruck.

Inleiding

Deze e-learningcursus bestaat, net als de normale cursus, uit een theorie- en praktijkgedeelte. Bij het aanmelden voor deze e-learningcursus doet u eerst de theorie thuis met de computer. U bepaalt zelf het tempo en kunt deze na eigen inzicht uitvoeren. U krijgt bij het afronden van elk hoofdstuk een tussentijdse toets, waarna u doorgaat naar een volgend hoofdstuk. Bij het maken van het laatste hoofdstuk ontvangt u een eindtoets, wanneer u deze toetst goed hebt afgerond, dan bent u klaar voor de praktijk. Tijdens deze dag wordt de praktijk geoefend en geëxamineerd en zal het theorie-examen worden afgenomen. Voor het praktijkgedeelte maakt u een afspraak met onze cursusadministratie via 033 450 6270.

De e-learningcursus en praktijkcursus Veilig werken met de Heftruck wordt afgesloten met het HER Opleidingen examen. Bij een voldoende resultaat ontvangt u het certificaat Veilig werken met de heftruck met een geldigheid van 5 jaar.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven