De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Cursus Heftruck (SOG)

SSVV(Stichting Samenwerken Voor Veiligheid) is een initiatief van de gezamenlijke Petrochemische bedrijven in de Benelux. De SSVV- of SOG- opleidingen (SOG, voorheen GORW) zijn van toepassing voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro-)chemische industrie, de off-shore industrie en op het gebied van industriële reiniging. De hieraan gelinieerde opleidingen zijn door de deelnemende landen onderling erkend. In België vallen deze opleidingen onder het Register Risicovolle taken van Bessac. Na het met voldoende resultaat afronden van deze SSVV-opleiding ontvangt u een certificaat met VCA logo en een registratie in de VCA diploma registerbank.

Inleiding

SOG-examens

De SSVV Opleidingen Gids (SOG voorheen GORW) is van toepassing voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro)chemische industie, de off-shore industrie, het gebied van industriële reiniging en contractors die door hun opdrachtgever verplicht gesteld worden het personeel VCA te certificeren (persoonscertificering)

Doelstelling van de SSVV Opleidingengids

Het doel van de SSVV Opleidingengids is het verstrekken van informatie aan opdrachtgevers, opdrachtnemers (o.a. aannemers en uitzendbureaus) en certificerende instellingen over risicovolle taken en omgevingen en de eisen waaraan de toetsing dient te voldoen. De Gids geeft een invulling aan de opleidingsvraag 3.4 uit de VCA-checklist (versie 2008/05): “Hebben alle medewerkers specifieke kennis en kunde gerelateerd aan door hen binnen het bedrijf uit te voeren specifieke risicovolle taken of werkzaamheden in een risicovolle omgeving?”

Doelgroep en toelating
Programma
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven