De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Orderverzamelaar certificaat in 1 uur!

Certificaat verlopen? of heeft uw medewerker voldoende ervaring maar beschikt nog niet over een certificaat, dan hebben wij de “competentie toetsing”.

Door uw medewerker juist te beoordelen op de vaardigheden die men moet beschikken, kunnen wij in slechts 1 uur per persoon uw medewerker certificeren.

Deze manier van certificeren is uitermate geschikt voor bedrijven die doorgaans weinig tijd hebben voor cursus. Ook kunnen werknemers die geen certificaat beschikken hieraan deelnemen, echter zullen deze voldoende ervaring moeten hebben.

Inleiding

Jaarlijks vinden gemiddeld 1.600 SEH-behandelingen plaats in verband met een arbeidsongeval waarbij een heftruck betrokken is. Ruim één op de tien slachtoffers die in verband met een dergelijk ongeval op de Spoedeisende Hulpafdeling (SEH) behandeld wordt, raakt zodanig gewond, dat een ziekenhuisopname noodzakelijk is.

Ook gebeuren er dodelijke ongevallen met een orderverzameltruck. Uit de beschikbare gegevens kunnen we concluderen dat er gemiddeld naar schatting elk jaar één à twee dodelijk ongevallen met trucks plaatsvinden.

De slachtoffers van ongevallen met een truck zijn overwegend mannen. Onder de slachtoffers zijn vooral (jong-) volwassenen in de werkzame leeftijd. Er zijn aanwijzingen dat jongeren een groter risico lopen dan ouderen. De letsels ontstaan vooral door contact met een bewegend object (het slachtoffer wordt bijvoorbeeld aangereden door een truck), beknelling of een val.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven