De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Competentie Meeneemheftruck

Certificaat verlopen? of heeft uw medewerker voldoende ervaring maar beschikt nog niet over een certificaat, dan hebben wij de “competentie toetsing

Door uw medewerker juist te beoordelen op de vaardigheden die men moet beschikken, kunnen wij in slechts 1 uur per persoon uw medewerker certificeren.

Deze manier van certificeren is uitermate geschikt voor bedrijven die doorgaans weinig tijd hebben voor cursus. Ook kunnen werknemers die geen certificaat beschikken hieraan deelnemen, echter zullen deze voldoende ervaring moeten hebben.

Inleiding

Hoe werkt de competentie procedure

In een uur wordt door een deskundige en geaccrediteerde ‘assessor’ bepaald of de theoretische kennis en praktische vaardigheden van de kandidaat op het juiste niveau zijn. De bevindingen van de assessor worden vastgelegd in een competentierapportage. Indien de competenties van de kandidaat inderdaad op het juiste niveau zijn, wordt het HER Opleidingen certificaat tbv het voertuig/arbeidsmiddel uitgereikt.

Officieel certificaat

Uiteraard voldoen onze certificeringen aan alle eisen gesteld door de Arbowet (art. 7.17c lid 1) en arbeidsinspectie. Uw werknemer ontvangt een officieel veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar. Tevens is dit het enige echte certificaat van NL.
Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven