De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Bovenloopkraan / Veilig Hijsen certificaat in 1 uur!

Certificaat verlopen? of heeft uw medewerker voldoende ervaring maar beschikt nog niet over een certificaat, dan hebben wij de “competentie toetsing

Door uw medewerker juist te beoordelen op de vaardigheden die men moet beschikken, kunnen wij in slechts 1 uur per persoon uw medewerker certificeren.

Deze manier van certificeren is uitermate geschikt voor bedrijven die doorgaans weinig tijd hebben voor cursus. Ook kunnen werknemers die geen certificaat beschikken hieraan deelnemen, echter zullen deze voldoende ervaring moeten hebben.

Inleiding

Het gebruik van hijskranen op bouwplaatsen is alledaags en onontbeerlijk. Werken met of in de nabijheid van hijskranen is niet zonder gevaar. Bouwelementen hebben soms grote afmetingen en gewichten. Lasten worden naar grote hoogte gehesen of worden over grote afstand verplaatst. Dit brengt een continu variërend krachtenspel met zich mee.

hijsen2

Een hijskraan moet daarom voldoende sterk zijn en te allen tijde stabiel blijven om de veiligheid te waarborgen. Kenmerkend voor een hijskraan is het hijsen van een vrij hangende last. Voor het werken met hijskranen is specifieke deskundigheid vereist.

 

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven