De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Combinatieopleiding C: Basisopleiding Heftruck en Reachtruck (3 dagen) & VCA Basis (2 dagen) & BHV Basis (1 dag)

Door meerdere trainingen te boeken, geniet u van financieel voordeel. Uw werknemer vergroot hierdoor zijn/haar deskundigheid.
Met onze unieke manier van trainen, en certificeren, bent u als werkgever verzekert van de beste kwaliteit. Onze trainers vertalen de praktijk en zorgen ervoor dat de deelnemers optimaal voorbereid worden op de dagelijkse praktijk.
Wij bieden de deelnemer een compleet pakket:
Heftruck & Reachtruck (3 dagen) & VCA Basis (2 dagen) & BHV Basis (1 dag)
Inleiding
Heftruck & Reachtruck (3 dagen)2 daagse VCA Basiscursus1 daagse BHV Basiscursus
Personen die als Heftruck of Reachtruck chauffeur willen werken moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat. Deze training voorziet de personen die geen ervaring in de basis voor het veilig werken met de Heftruck of Reachtruck. De nadruk van deze cursus ligt dan ook op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd.

In deze praktijkgerichte training wordt de praktijkkennis toegepast. De rijklaar controle, het stellingrijden en laden en lossen worden met praktijkgerichte en speciaal voor deze cursus ontworpen opdrachten geoefend. Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten. Ook worden de deelnemers getraind in het veilig gebruik van de pallettruck en stapelaar.

De 2-daagse herhalingscursus VCA Basisveiligheid (B-VCA) is in de eerste plaats bedoeld voor degenen personen die voor hun dagelijkse arbeid met veiligheid te maken hebben en waarbij het VCA Diploma vereist wordt.
Met behulp van het duidelijk geschreven cursusboek worden de cursisten door een ervaren instructeur voorbereid op het B-VCA examen, waar de cursus mee wordt afgesloten. Tezamen met een presentatie worden de meest noodzakelijke zaken behandeld welke terug kunnen komen in het examen.
Indien u niet slaagt, kunt u bij HER kosteloos de opleiding overdoen. De examenkosten zullen opnieuw in rekening gebracht worden.
De 1-daagse herhalingscursus Bedrijfshulpverlening (BHV) leidt u op tot BHV-er. Deze cursus is voor MKB personen die de verantwoordelijkheid van hulpverlening op de werkvloer als taak op zich genomen hebben.
Tijdens deze cursus worden de deelnemers getraind in de uitvoering van de taken van een bedrijfshulpverlener. Dat zijn o.a. evacuatie, ontruimen, nazorg, brandbestrijding en communicatie tijdens een incident.

Bij een 1 daagse basiscursus ontvangt de deelnemer meer tijd en duurt de training 1,5 uur langer.

Doelgroep en toelating
Programma
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven