De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Basisopleiding Logistiekmedewerker + (4 dagen)

U wilt uw medewerkers een officieel Logistiek medewerker certificaat laten behalen én besparen op opleidingskosten Maar ook gecertificeerd worden voor de Elektrische Pallettruck, Stapelaar, Heftruck en Reachtruck?. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u.

Door een uitgebreide theorie leert de deelnemer wat werkelijke deskundigheid betekend en zal na afloop hiervan volledig op de hoogte zijn van het werken als logistiek medewerker.

Ideaal voor bedrijven waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. Niet zomaar certificeren, maar echt trainen.

Inleiding

In een magazijn vindt het logistieke proces van ontvangst, opslag en uitlevering plaats. Er komen goederen binnen die tijdelijk opgeslagen worden en vervolgens naar klanten uitgeleverd moeten worden. Een logistiek medewerker verricht werkzaamheden op het gebied van goedereninslag, -opslag, -overslag en -uitslag. Daarbij zijn snelheid, efficiency, kostenbewustzijn, nauwkeurig en zorgvuldig werken van groot belang.

De manier waarop de logistiek medewerker de werkzaamheden uitvoert, worden gewaardeerd door iedereen die met het magazijn te maken heeft. Tegenwoordig worden steeds meer handelingen gemechaniseerd en geautomatiseerd, dat wil zeggen uitgevoerd met behulp van interne transportmiddelen of met behulp van een geautomatiseerd systeem. Een logistiek medewerker heeft kennis en inzicht nodig om op een verantwoorde manier met deze hulpmiddelen om te gaan. Kennis van en inzicht in het logistieke proces in het magazijn zal uiteindelijk tot minder fouten leiden.

Elke allrounder zal in het bezit moeten zijn van een geldig certificaat welke tijdens deze training volledig behandeld zal worden. Een logistiek medewerker moet mobiel zijn en beschikken over de juiste specificaties en kennis. Het ideale cursusprogramma om allround logistiek medewerker te worden.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven