De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Avondcursus: Veilig werken met de heftruck

Kwaliteit en erkend heftruck certificaat!

U wilt uw medewerkers een officieel heftruck certificaat laten behalen én besparen op opleidingskosten? Dan is HER Opleidingen uw beste keuze.

Door de enorme drukte op onze dagtrainingen en het nauwelijks kunnen plannen hiervan, zijn wij voornemend ook onze gekwalificeerde heftruck en reachtruck training in de avonduren te verzorgen.Een van de voordelen van een avondcursus is dat uw werknemers kunnen gewoon op de dag werken. Dit levert u als werkgever weer productie en omzet op.

Inleiding

Personen die als Heftruck of Reachtruck chauffeur willen werken moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat.
Deze training voorziet de personen die absoluut geen ervaring in de basis voor het veilig werken met de Heftruck of Reachtruck. De nadruk van deze cursus ligt dan ook op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie
zijn geformuleerd.

In deze praktijkgerichte training wordt de praktijkkennis toegepast. De rijklaar controle, het stelling-rijden en laden en lossen worden met praktijkgerichte en speciaal voor deze cursus ontworpen opdrachten geoefend. Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven