De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Aanslaan van Lasten

De Arbo-wet eist dat medewerkers die gebruikmaken van hijswerktuigen een opleiding hebben gevolgd. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers die de middelen dagelijks gebruiken, maar ook voor medewerkers die incidenteel van deze middelen gebruik maken. Bij gebruik van hijswerktuigen en hijsgereedschappen is een belangrijk deel van de bedrijfsongevallen te wijten aan onveilig en/of onjuist gebruik.

De persoonlijke veiligheid van uw werknemers staat dus op het spel! Slecht gebruik leidt bovendien tot beschadigingen, tijdverlies en ontevreden klanten, of zelfs verlies van klanten.

Het is dus niet alleen verplicht, maar ook voor de veiligheid en voor het doelmatig gebruiken van de middelen van groot belang dat de medewerkers goed zijn opgeleid.

Inleiding

De opleiding veilig hijsen en aanslaan van lasten bedraagt slechts een halve dag. Dat betekent dat u snel, eenvoudig en vertrouwd in het bezit bent van de juiste papieren. Binnen deze cursus worden praktijk en theorie op een prettige manier afgewisseld. Uiteindelijk sluiten de cursisten de opleiding af met een veiligheidsexamen dat bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Ook is het mogelijk om, tegen een extra vergoeding, een SSVV (VCA) examen te volgen. De geldigheid van al deze certificaten bedraagt maar liefst 5 jaar.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven