De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

4 daagse basiscursus heftruck

U wilt uw medewerkers een officieel heftruck certificaat laten behalen én besparen op opleidingskosten? Dan is HER Opleidingen uw beste keuze.

Met onze unieke manier van trainen, en certificeren, bent u als werkgever verzekert van de beste kwaliteit. Onze trainers vertalen de praktijk en zorgen ervoor dat de deelnemers optimaal voorbereid worden op de dagelijkse praktijk. Deze training is speciaal geschikt voor deelnemers die absoluut nog geen rijervaring hebben en rijbewijs beschikken.
Inleiding

Personen die als Heftruck chauffeur willen werken moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat. Deze training voorziet de personen die absoluut geen ervaring in de basis voor het veilig werken met de Heftruck. De nadruk van deze cursus ligt dan ook op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd. Deze training wordt dan ook in kleine groep verzorgd.

In deze praktijkgerichte training wordt de praktijkkennis toegepast. De rijklaar controle, het stelling-rijden en laden en lossen worden met praktijkgerichte en speciaal voor deze cursus ontworpen opdrachten geoefend. Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten.

Doelgroep en toelating
Programma
Locaties
Code95
Kalender
Bijzonderheden
Offerte / Inschrijven
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven