De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Vanaf september 2018 hebben wij ons aanbod training uitgebreid. Naast onze basis trainingen voor de keurmeester hebben wij nu een uitgebreidere cursus Keurmeester Arbeidsmiddelen (KMA). Deze training duurt 3 dagen en is volledig en compleet waarbij een keurmeester ook echt keurmeester wordt.

Hieronder vind u een overzicht van onze nieuwe opleidingen.

Keurmeester trainingen

Onze keurmeestertrainingen stomen de aanstaande keurmeester klaar om zelf keuringen en registraties uit te voeren van arbeidsmiddelen.

Onze trainingen zijn een mix van praktijk met ondersteunende theorie. Na afloop van de training kan de deelnemer direct aan de slag met het keuren van arbeidsmiddelen!

header_arbeidsmiddelen

NEN3140 trainingen

Met onze NEN3140 VOP en VP trainingen leren deelnemers veilig werken aan en in de buurt van elektrische installaties. De installatiebeheerder leert van de hoed en de rand met een IV/WV training!

Onze trainingen zijn een mix van praktijk met ondersteunende theorie. Na afloop van de training kan de deelnemer weer veilig aan de slag met de elektrische installaties!

bn_02

  • Voldoend Onderricht Persoon
  • Vakbekwaam Persoon
  • Installatieverantwoordelijke Werkverantwoordelijke NEN 3140
  • NEN3140 (English)

Technische vaktrainingen

In deze sectie staan onze verdiepende vaktrainingen, zoals de inspectie van machines, inspectie nieuwe installaties conform NEN1010 en PV systemen.

Ook workshops elektrische veiligheid worden steeds belangrijker. Deze workshops zijn bij uitstek geschikt voor medewerkers van een facilitaire dienst, huismeesters en IT-ers. Hier zijn bewustwording, gevaarinschatting  en motiveren de kernwoorden.

Met het uitkomen van de nieuwe NEN 1010:2015 bieden wij ook diverse trainingen en workshops aan waarin uw wordt bijgepraat over de wijzigingen en nieuwe onderwerpen in de nieuwe laagspanningsrichtlijn.

bn_01

Deze opleidingen worden maandelijks verzorgd in Amersfoort.

Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie via 033-4506270. Mail mag ook: info@her.rvtest.nl

 

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven